Skip to main content

Funkcije

Celom kućom / zgradom, a čak i sa više zgrada može da se upravlja jednom aplikacijom, koja je jednostavna, intuitivna i logična.

Otvoriti kapiju, ulazna vrata i ući u stan – potpuno uobičajen proces, zar ne? Ali se sigurno desilo i tebi, da ti ključ nije bio pri ruci...

Adekvatna rasveta u tvom domu „oblači“ prostoriju, ističe boje i teksture, a može čak i da utiče na tvoje raspoloženje i zdravlje.

Moderan interfon. Upravljanje sa daljine i komunikacija sa osobom ispred vrata, puštanje osobe unutra.

Pored Pierre-a nije potreban poseban alarmni sistem, jer Pierre zna mnogo više od klasičnih alarma. Jednostavno aktiviranje i deaktiviranje, više opcija rada.

Problemi mogu da te neprijatno iznenade kad ih najmanje očekuješ – a tek posle uviđaš, koliko bi lakša opcija bila prevencija.

Pierre sve pripremi na vreme, uključi, zagreje, i na taj način obezbedi još prijatniji wellness doživljaj u domu nakon napornog radnog dana.

Odgovarajućim zamračenjem se štiti, greje ili hladi dom. Pierre omogućuje potpuno automatizovano zamračenje na bazi dela dana, vremenskih uslova ili potreba korisnika, na personalizovan način.

Pierre pomaže u očuvanju zelenijeg sveta.
On isključi svetla kada nisu potrebna, čini grejanje i hlađenje ekonomičnijim. Jednom rečju, Pierre čuva i okolinu i budžet korisnika.