fbpx Upravljanje interfonom sa bilo koje lokacije | Pierre | Pametna kuća, pametna zgrada, pametna kancelarija, automatizacija objekta Skip to main content

Upravljanje interfonom sa bilo koje lokacije

Pročitajte kako izgleda korišćenje interfona uz pomoć Pierre aplikacije
Koje su prednosti interfon funkcije Pierre-a
  • Kontrola pristupa sa bilo koje lokacije - Omogućite pristup posetiocima gde god da se nalazite.
  • Više udobnosti - Ne morate ići na drugi kraj kuće ili stana da biste nekome otvorili vrata. Uradićete to preko vašeg telefona.
  • Kamera i mikrofon - Pogledajte ko vam je ispred vrata i, ukoliko je potrebno, porazgovarajte sa njima.
  • Kamera na početnom ekranu tableta - Ukoliko podesite ovu opciju, u svakom trenutku ćete znati ko se nalazi ispred vaših vrata.
  • Bez dodatnih uređaja - Za upravljenje interfonom potrebni su vam samo telefon, aplikacija i internet konekcija, ne i dodatne unutrašnje jedinice.
  • Ušteda za investitore - Gradnja bez nabavke unutrašnjih jedinica i postavljanja kablova za svaki stan, uštedeće vam novac i vreme.
interfon pierre in house

Sigurnost i potpuna kontrola
 

Bilo da ste kući ili ne, na vašim telefonima, a preko kamere na vašim vratima, moći ćete da vidite osobu sa druge strane interfona i, ukoliko ima potrebe, sa njom porazgovarate. 

Ukoliko u domu koristite i tablet, moći ćete da podesite da vam snimak sa kamere neprestano stoji na početnom ekranu i prikazuje vaš ulaz. Tako ćete u svakom trenutku moći sa sigurnošću da znate ko se nalazi ispred vaših vrata.
 

interfon pierre

Bez potrebe za instalacijom unutrašnjih jedinica interfona
 

Veoma je važno naglasiti i da sa Pierre pametnim sistemom ne morate da imate unutrašnju jedinicu interfona preko koje ćete odobravati pristupe - interfon će biti ugrađen u aplikaciju koja se nalazi na vašem telefonu. Dakle, dovoljni su vam samo telefon, instalirana aplikacija i internet konekcija. Na ovaj način štedite prostor i uklanjate nepotrebne uređaje koji se često estetski ne uklapaju u enterijer vašeg doma.

Rad interfona bez posebnih unutrašnjih jedinica posebno je važan za investitore. Ukoliko gradite zgradu ova pogodnost će vam uštedeti novac i vreme tako što ne morate da nabavljate interfone i provlačite kablove do svake pojedinačnog stana.