fbpx Upravljanje hotelom | Pierre | Pametna kuća, pametna zgrada, pametna kancelarija, automatizacija objekta Skip to main content

Upravljanje hotelom

Pierre olakšava upravljanje, kontrolu i regulisanje onoga što vam treba, ma gde da ste
blog

Pregled kompletnog hotela

Iz komfora svoje kancelarije, jednom aplikacijom, imate kompletan pregled onoga što se dešava u hotelu. Sa Pierre aplikacijom jednostavno obiđite sve prostorije hotela koje želite. Pratite kretanje vaših zaposlenih, koje sadržaje gosti najviše posećuju i da li novi gosti pristižu u hotel. 

Praktično, imate sve informacije dostupne na licu mesta, a Pierre je tu da radi za vas. 

Sledeća odlična mogućnost je to što PIerre čuva sve sakupljene podatke kojima kasnije jednostavno možete da pristupite i pregledate ih. 

Pored toga što imate pregled, sa Pierre-om možete regulisati uređaje, ukoliko se ukaže potreba, i imati momentalan uvid u tu promenu. 
 

Blog - Hotel management


Upravljanje sa udaljene lokacije

Kao što smo već i spomenuli, Pierre vam daje opciju da regulišete i kontrolišete, ono što je potrebno, sa udaljene lokacije. Čak i ako odete negde, Pierre vam daje opciju upravljanja. 

Ukoliko knjigovođi treba određeni dokument iz vaše kancelarije, premda nema pristup, vi mu možete dati dozvolu da uđe, u datom trenutku. Nakon izvršenog zadatka jednostavno povucite dozvolu i situacija je rešena u svega nekoliko klikova u aplikaciji. 

Ako kojim slučajem primetite da svetla rade na mestu gde trenutno ne postoji potreba za tim, možete momentalno da reagujete i ugasite svetla, ali i da obavestite nekog od osoblja da proveri situaciju. 
 

 


 

blog

Bezbednost pre svega

Ukoliko govorimo o porodičnim odmorima, veoma je važno reći da Pierre nudi viši nivo bezbednosti. 
Zahvaljujući RFID narukvicama sa oznakama, za celu porodicu, ulazak bez ključeva je samo jedan od benefita.

Deci može ograničiti kretanje u hotelu, na smo određene prostorije, dok roditelji mogu imati pristup dodatnim prostorijama. Uz ovu pogodnost, roditelji ne moraju da brinu da će deca izaći iz hotela ili otići u nedozvoljene prostorije.

Takođe, zahvaljuući Pierre-u, možete jednostavno locirati svoju decu, gde god da su u hotelu. Ovo je zaista sjajana opcija za celu porodicu, kako bi se svi osećali sigurnije i opuštenije tokom celog odmora.