fbpx Pravo pametno rešenje za vašu imovinu | Pierre | Pametna kuća, pametna zgrada, pametna kancelarija, automatizacija objekta Skip to main content

Pravo pametno rešenje za vašu imovinu

Grejanje, hlađenje, svetla, bazen, kontrola pristupa, bezbednost, zalivanje i još mnogo toga
blog

Naša misija

Naša misija je da sve pametne mogućnosti kuće povežemo u jedan sistem. Ljudi najčešće budu prilično frustrirani činjenicom da moraju da instaliraju nekoliko “pametnih uređaja” i koriste više aplikacija kako bi kontrolisali kuću. Ovo je upravo ono što smo odlučili da promenimo. 

Jedan sistem. Jedna aplikacija. Potpuna kontrola.

Kada kažemo da kontroliše sve, upravo to i mislimo. Evo i nekih najzastupljenijih mogućnosti:
 

 

blog

Grejanje/Hlađenje/Svetla

Pierre kontroliše grejanje i hlađenje u skladu sa vašom željenom temperaturom. Pierre kontrološe i svetla. Na primer, svetla se gase, kada izađe sunce, ili se pale kada se otvore vrata. Možete podesiti još kompleksnije sekvence, u skladu sa vašim potrebama. Sve je vrlo fleksibilno. 
 

 

blog

Sistem za zalivanje

Pierre vam nudi još jednu sjajnu mogućnost, kako bi vaš dom bio još lepši. Automatski sistem za zalivanje bašte. Možete podesiti intervale za zalivanje biljaka i trave. U slučaju kiše Pierre će stopirati zalivanje.
 

blog

Sigurni i mirni - pametne bezbedonosne mogućnosti 

Pierre je potpuno funkcionalan pametan alarm, koji će vas obavestiti ukoliko se pojavi bezbedonosni problem. Putem vašeg telefona imate kompletan trenutni pregled sopstvene kuće. Pored standardnih bezbedonosnih opcija, možete povezati i detektore dima ili CO (carbon monoxide) detektore, kao i detektore za vodu. Ovo je novi, pojačan nivo bezbednosti, jer Pierre pazi na sve na sa čime je povezan.
 

blog

Automatizacija bazena

Pierre će se pobrinuti da bazen bude spreman, kad god poželite, tako što će automatski regulisati grejanje u bazenu, vodene pumpe, nivo hlora i svetla u bazenu. 
 

blog

Interfon

Vaš telefon ili tablet na zidu, podešeni su da zvone kada je neko na vratima. Ako vam nije do ustajanja iz kreveta, zahvaljujući Pierru, proverićete ko je na vratima, putem telefona i otvoriti ih bez imalo problema.