fbpx PIERRE VERZIJA 2.3 | Pierre | Pametna kuća, pametna zgrada, pametna kancelarija, automatizacija objekta Skip to main content

PIERRE VERZIJA 2.3

Implementirane nove funkcionalnosti auto-mode scenariji i interfon
Auto-mode - Pierre smart home

Auto Mode Conditions 

Najvažniji i najmoćniji deo Pierre pametne kuće se odnosi na brojne mogućnosti za kreiranje automatizacija u kojima Pierre izvršava radnje koje ste prethodno definisali, potpuno samostalno. 

Prilikom postavke "auto mode conditions" u samo nekoliko klikova možete definisati vašu željenu automatizaciju. Moć je u jednostavnosti pa smo i ovoga puta kompleksne opcije sveli na razumljive, lake i intuitivne za kreiranje.

Prilikom kreiranja novog moda - unosite naziv, potom vreme kada će se pokrenuti, kojim danima će se aktivirati (možete odabrati samo određene dane u nedelji) i na osnovu kojih inputa će se pokretati ovaj mod. Na primer ukoliko su se senzori pokreta i senzori svetlosti (ukoliko je trenutno mrak) aktivirali - pokreni navedeni scenario.  Takođe možemo postaviti i opciju da ukoliko se jedan od senzora aktivirao Pierre izvrši navedeni scenario. 

Interfon

Integracija interfona 

Jedan od glavnih ciljeva Pierre sistema je da integriše sve što je važno za funkcionisanje pametnog objekta. U verziji 2.3 uspešno smo implementirali opciju Interfon koja kupcima omogućava lako upravljanje sa bilo koje lokacije putem interneta. 

Ovim smo ostvarili važan korak za nas kako bismo zaokružili ponudu opcija koje pametna kuća/zgrada/kancelarija zahtevaju. 

Prilikom aktivacije interfona korisnik dobija obavešenje direktno iz Pierra aplikacije i jednostavnim otvaranjem obaveštenja odmah pokreće interfon.

Kao i uvek veliki akcenat stavljamo na ugođaj korisnika pa je odmah na dohvat ruke i mogućnost za otključavanje/zaključavanje vrata.