fbpx PIERRE VERZIJA 2.2 | Pierre | Pametna kuća, pametna zgrada, pametna kancelarija, automatizacija objekta Skip to main content

PIERRE VERZIJA 2.2

Značajna unapređenja na polju dizajna. Nova opcija - dimovanje. Aplikacija dostupna i na iOS uređajima.
Početni ekran - Pierre

Novi dizajn

Verzija 2.2 donosi brojna osveženja na polju dizajna. Nakon detaljnog testiranja uspešno smo implementirali potpuno novi dizajn početnog ekrana (komandne table) kako bi korisnik imao još lakši i jednostavniji pristup svim, njemu važnim segmentima aplikacije. 

Unapređen dizajn ide u korak sa vremenom. Elegantne linije, jasan odziv prilikom obavljanja različitih funkcija, omogućuju veoma lako snalaženje već posle nekoliko susretanja sa aplikacijom. 

Iako unapred razmišljamo o najvažnijim funkcijama za jednog korisnika uvek ostavljamo mogućnost da korisnik samostalno sebi uređuje "izgled" aplikacije što je takođe veoma jednostavno i zabavno. 

Novi dizajn korisniku omogućava da već prilikom prvog prikaza ekrana same aplikacije ima uvid u sve važne funkcionalnosti u kući/stanu/kancelariji. 


 

iOS - Pierre

Dostupan i na iOS platformi

Od verzije 2.2 Pierre je zvanično dostupan i na svim iOS uređajima! 

Veoma važan korak za nas s obzirom da je cilj da Pierre bude dostupan na svim platformama. 

iOS verzija je uspešno testirana i pokazala se kao stabilna za rad bez problema koji bi uticali na samo funkcionisanje aplikacije, bezbednost u domu ili ugrozili same uređaje. 

Dimovanje - Pierre

Omogućeno dimovanje 

Nakon uspešnog testiranja u produkciju smo pustili i opciju dimovanja različitih svetlosnih grupa.

U današnje vreme ovo je jedna od važnih funkcija koja značajno doprinosi samom ugođaju, atmosferi u kući. 

Pierre kao i uvek akcenat stavlja na korisnika, lakoću upotrebe i dopadljiv dizajn pa je upravljanje dimovanjem veoma zabavno i lako.