fbpx Pierre Verzija 1.1 | Pierre | Pametna kuća, pametna zgrada, pametna kancelarija, automatizacija objekta Skip to main content

Pierre Verzija 1.1

Integrisan video nadzor u samu aplikaciju kao i "jiggle mode" opcija za ikonice
video nadzor - Pierre

U Pierre verziji 1.1 uspešno smo integrisali kompletan sistem za nadzor tako da nema potrebe za korišćenjem nekih drugih uređaja. Kamere su direktno povezane i sinhronizovane sa aplikacijom. 

Nije vam potrebna dodatna aplikacija kako biste imali uvid u kamere već direktno iz Pierre u svakom trenutku i sa svake lokacije možete pogledati šta se dešava u Vašem domu. 

U sledećim verzijama plan je da povežemo sistem za nadzor sa našim sistemom za notifikacije tako da će Pierre slati obaveštenja određenim korisnicima o detekciji pokreta u zabranjenom pristupu. 

Segment koji je veoma važan u ovoj verziji je "jiggle mode" koji smo iskoristili da samim korisnicima omogućimo da preimeunuju polje, dodaju sliku za polje ili kreiraju određenu automatizaciju. Tako, na primer, za grupu sijalica u hodniku mogu dodati sliku hodnika, sami staviti naziv polja - hodnik ili nešto što žele i dodati auto mode uslove koji mogu biti recimo:
- senzor pokreta je aktiviran, upali svetlo
- u određeno vreme aktiviraj svetla u hodniku
- ako je senzor svetlosti detektovao da je noć aktiviraj svetla u hodniku. 

Nove mogućnosti

  • Integrisan video nadzor
  • "Jiggle mode"