fbpx Pierre - Jedan pametan sistem automatizuje celu zgradu | Pierre | Pametna kuća, pametna zgrada, pametna kancelarija, automatizacija objekta Skip to main content

Pierre - Jedan pametan sistem automatizuje celu zgradu

Od obične do pametne zgrade
pametan stan - Pierre

Kada kažemo pametan dom ili pametna zgrada, prvo što ljudima pada na pamet jeste luksuz, u svim aspektima. Ipak, veoma je bitno osvrnuti se na činjenicu da je imati pametan dom, pre svega veoma praktično, a čak i ne mora puno da košta.

Koristeći najnoviju dostupnu tehnologiju, ideja nam je bila da izgradimo pametan sistem koji će vam pružiti jedinstveno pametno rešenje za vašu zgradu, kancelariju ili dom.

Cilj je maksimalno iskoristiti tehnološke inovacije i izgraditi visoko funkcionalan sistem, koji neće zahtevati velike dodatne investicije. Povezivanje u sistem vrši se standardnim signalnim kablovima i svi uređaji koji su povezani u sistem mogu međusobno da komuniciraju.

Poenta omogućavanja komunikacije između uređaja jeste postizanje potpune automatizacije.

 

Jednom aplikacijom na vašem telefonu imate mogućnost upravljanja celom zgradom, sa bilo koje lokacije. Nema potrebe za instaliranjem dodatnih pametnih sistema, niti za kupovinom dodatne opreme.

Pierre za pametne zgrade

Zašto Pierre? 

Većina pametnih sistema zahteva ugradnju i upotrebu posebnih utičnica, sijalica i uređaja koje možete kontrolisati posebnim sistemima. Pored toga što ih morate nabavljati u specijalizovanim radnjama, koštaju mnogo više od klasičnih sijalica ili utičnica. Pierre prevazilazi ovaj izazov i vaši standardni uređaji i senzori će zahvaljujući jednom sistemu moći međusobno da komuniciraju i automatski rade.

Upravo ovaj detalj izdvaja Pierre-a u odnosu na konkurenciju. Dobijate jedno pametno rešenje za celu zgradu. Odaberite prekidače i uređaje po vašoj želji i Pierre će omogućiti komunikaciju između njih. Dobićete mnogo više od pametnih uređaja. Dobićete potpuno automatizovanu pametnu zgradu, kancelariju ili kuću koja će raditi upravo onako kako vama odgovara.