fbpx Pierre aplikacija | Pierre | Pametna kuća, pametna zgrada, pametna kancelarija, automatizacija objekta Skip to main content

Pierre aplikacija

iOS & android

Pierre aplikacija

Posvećeni stvaranju vrednosti

Ulaskom u high-tech budućnost, sve se više fokusiramo na svoje mobilne telefone. Svakodnevno koristimo mnogo različitih aplikacija i provodimo više od 5 sati dnevno na svojim telefonima.

Imajući to u vidu, naš cilj je bio da korisnicima pružimo najbolje moguće iskustvo. Želeli smo da napravimo aplikaciju koja je jednostavna, ali i zabavna za upotrebu. 

Naš tim je posvećen stvaranju najbolje moguće aplikacije za pametne zgrade. Zbog toga nikada ne stajemo, već pažljivo osluškujemo svoje kupce i neprestano unapređujemo aplikaciju u skladu sa njihovim povratnim informacijama.

Pierre aplikacija dostupna je za telefone i tablete, i za android i iOS uređaje. Kada je instalirate, ceo dom ili kancelariju nosite sa sobom u džepu.

Shvatili smo da je svaki dom, svaka zgrada drugačija, sa različitim funkcijama i potrebama svojih vlasnika. Upravo zbog toga našu smo aplikaciju učinili veoma prilagodljivom. Korisnik s nekoliko jednostavnih dodira može lako prilagoditi komandnu tablu aplikacije ili samo izabrati između naših unapred određenih postavki.

Ovim pristupom i neverovatnim dizajnom stvorili smo nešto što je zaista dragoceno.
 

Pogledajte screenshot-ove naše aplikacije:

Mobilna aplikacija

 

Razvili smo aplikaciju za android i iOs

Preuzmite naše aplikacije.

 Pierre za Andriod 

 Pierre za iOS