fbpx Neverovatno iskustvo gostiju | Pierre | Pametna kuća, pametna zgrada, pametna kancelarija, automatizacija objekta Skip to main content

Neverovatno iskustvo gostiju

Nema sumnje da su gosti ti zbog kojih se menjamo
Blog -  Amazing guests experience

Pierre je digitalni recepcioner

 

I pre nego što gosti stignu u hotel, pobrinuli ste se da PIerre zapamti njihove registarske tablice. Kako se gosti približavaju, Pierre prepoznaje njihove tablice i automatski podiže rampu. Istovremeno, Pierre šalje obaveštenje na recepciju o tome da su gosti stigli kako bi sve bilo spremno. Kao prvo, gosti instaliraju Pierre aplikaciju na telefone, povezuju se na sistem i odmor može da počne. 

Pierre već zna u kojoj sobi pristigli gosti odsedaju i pripremio je sve za njihov dolazak. Temperatura je taman, vazduh svež i roletne su podignute. Pored aplikacije, gosti će dobitit i karticu za otključavanje, koju osim za sobu, mogu da koriste i za ulazak u druge zajedničke prostorije za goste, kao što su bazen, velnes i slično. 
Pierre zna koje su sadržaje određeni gosti rezervisali i na osnovu toga im odobrava pristup u određene prostorije. Pierre je tu da preuzme kontrolu i pobrine se da sve protiče glatko. 
 

Blog -  Amazing guests experience

Udovoljite gostima još više

 

Kad gosti uđu u svoju sobu, Pierre detektuje prisustvo i automatski pali svetla. 
Druga opcija, pored mobilne aplikacije za upravljanje, je tablet, koji je postavljen u svaku sobu. Ako gosti žele višu ili nižu temperaturu, mogu je podesiti onako kako njima odgovara, a Pierre odmah aktivira grejanje ili hlađenje, u skladu sa tim. Takođe, ako je kvalitet vazduha u nekom momentu loš, Pierre aktivira ventilaciju.

Još jedna odlična Pierre-ova mogućnost koja je zgodna tokom odmora jesu obaveštenja o vremenu. Ukoliko ste na letovanju, veoma je praktično dobiti informacije o UV zračenju ili mogućoj kiši. Zahvaljujući Pierre-u, uvek izlazite spremni, sa dodatnom kremom za sunčanje ili suncobranom.

Nakon što izađete iz sobe, možete da promenite svoj status u aplikaciji iz “zauzeto” ili  “ne uznemiravajte” u “napolju”  ili  “soba je slobodna”, i sobarica zna da može da uđe i očistiti sobu. U slučaju da vam treba više čistih peškira ili bilo šta drugo od sobnih usluga, s Pierre-om možete lako podneti zahtev i situacija se odmah rešava.
 

 

blog

Jednostavno rezervisanje


Pre nego što se gosti vrate sa plaže, mogu da aktiviraju hlađenje u svojoj sobi, tako da temperatura bude savršena kada stignu u hotel. Opcija za još opuštenije trenutke je da gosti podese Pierre-a da automatski aktivira klimu u trenutku kada to odgovara njima i soba će biti savršeno spremna, a da gosti o tome i ne razmišljaju.

Pierre vodi računa o tome da su gosti dobro informisani o svim događajima u hotelu, pa mogu birati i rezervirati ono što žele.

Nakon lepog sunčanog dana, vreme je savršeno za spa tretman. Gosti mogu lako rezervisati termin u hotelskom velnes centru, pomoću aplikacije Pierre na svom mobilnom telefonu. Takođe mogu videti sve raspoložive termine i rezervisati određeni za sebe. 15 minuta pre zakazane rezervacije, Pierre šalje obaveštenje kao podsetnik. Takođe, kada su gosti zakazali sastanak, Pierre je podešen da automatski zagreje saunu, upravo na vreme za dolazak gostiju. Pored spa tretmana, uz Pierre, gosti mogu lako rezervisati i bilo koju drugu ponudu hotela.