fbpx Gradite hotele bez granica | Pierre | Pametna kuća, pametna zgrada, pametna kancelarija, automatizacija objekta Skip to main content

Gradite hotele bez granica

Vremenom otkrivate šta sve Pierre može da učini za vas
Blog - Build hotels with no limits

Iskoristite sadašnjost da poboljšate budućnost
 

Svedočeći sadašnjem high-tech vremenu, ne možemo poreći da su pametni sistemi sada više nego ikad, ti koji menjaju naš život, rad i posao. U čitavom procesu prilagođavanja novoj tehnologiji, svi pronalazimo savršena rešenja kako bismo postigli najbolji mogući rezultat. Ljudi su danas više nego ikad fokusirani na očuvanje planete i izgradnju ekološki prihvatljivih sistema.

Koliko god izazovno zvučalo , uvođenje inovativnih tehnologija u hotele je imperativ našeg vremena, a udovaljavanje zahtevima očuvanja životne sredine dobijate još veći kvalitet. To takođe može uticati na atraktivnost hotela, jer su danas gosti mnogo više svesni ekoloških faktora. Sa Pierre-om, koji pazi na potrošnju energije i vode, možete regulisati potrošnju i imati eko pametan hotel.

Pierre je tu da prikupi informacije i ima ih na raspolaganju u bilo kom trenutku, kako biste poboljšali svoje poslovanje u mnogim aspektima. Zamislite koliko vremena uštedite zahvaljujući trenutnim informacijama koje Pierre prikuplja, akcijama i upozorenjima koja šalje određenoj osobi.
 

Blog - Build hotels with no limits

Optimizacija troškova i minimalizacija rizika

Ukoliko je ostao otvoren prozor, a grejanje je uključeno, Pierre to detektuje i automatski gasi grejanje, dok se prozori ne zatvore. Sa ovom vrstom regulacije, energija se definitivno štedi. S druge strane, ako je u nekom slučaju određeni prozor ostao otvoren nakon što gosti odu iz sobe, a nailazi oluja, Pierre šalje obaveštenje na recepciju, tako da odgovorna osoba može ući i zatvoriti prozor. Ovo je veoma korisno u slučaju naglih promena vremena, o kojima vas obaveštava Pierre.


Kada određena soba nije rezervisana, Pierre gasi vodu u sobi i podešen je da automatski aktivira ventilaciju nekoliko puta dnevno, kako bi soba bila sveža, u slučaju nove rezervacije. Na ovaj način takođe optimizujete i osoblje, jer nema potrebe da sobarice ulaze i provetravaju.

U slučaju da se negde javi veći odliv vode ili potencijalni problem, Pierre će vas obavestiti o tome kako biste mogli odmah reagovati. Reagovanjem na vreme, minimizirate rizik od ozbiljnijih problema. Pierre takođe prati koliko su puta vrata bila otvarena, koliko često su se uređaji uključivali ili isključivali.

 

 

blog

Sve, samo ne jednostavno praćenje
 

Kao vlasnik hotela, verovatno nemate vremena da redovno pratite komunalne troškove. Gomila računa, dokumenata i nikad precizni podaci koje biste mogli da iskoristite.

Pierre beleži sve podatke. Prati potrošnju energije i vode u odvojenim prostorijama, na odvojenim spratovima, po različitim zonama. Iz prikupljenih podataka lako se vidi koje su prostorije ili zone najveći potencijalni energetski vampiri. Precizno možete videti u kojim sobama ili delovima hotela je potrošnja energije i vode veća ili čak previsoka, i znajući ovo, imate mogućnost da regulišete potrošnju.