fbpx Buduće targetiranje u cilju porasta profita | Pierre | Pametna kuća, pametna zgrada, pametna kancelarija, automatizacija objekta Skip to main content

Buduće targetiranje u cilju porasta profita

Pravite promene koje znače, sa Pierre-om

 

 

 

Blog -  Future targeting for higher profit

Sa Pierre-om, sve informacije su bitne

 

Verovatno se pitate kako je ovo moguće?


Pierre je gospodar informacija, i premda se čuvanje svih podataka koje Pierre prikupi, ponekada čini nepotrebnim, uvek postoji način da se te informacije iskoriste u prave svrhe. 

Letnji odmori su gotovi i vreme je da se pregledaju statistike o posetiocima, troškovima, potrošnji energije i vode. Pierre već ima sve ove informacije spremne za vas. Možete tačno videti u kojim sobama je potrošnja energije i vode bila viša ili niža i ko je bio u datoj sobi. Da li su porodice te koje troše više novca ili možda mlađi ljudi koji su otvoreni za više različitih sadržaja?

Pierre ima sve ove odgovore i vrlo jednostavno možete pregledati statisike o svemu što vas interesuje i iskoristiti ove podatke da regulišete i poboljšate svoj posao. Da li će to biti kroz optimizaciju troškova, ili dodavanjem još interesantnih dešavanja - Pierre će vam pomoći da doneste najefikasniju moguću odluku.
 

blog

Pažljivo pratite potrebe svojih gostiju

 

Zahvaljujući Pierru možete vrlo jasno da vidite koji tip sadržaja ili koja mesta u hotelu su češće posećivana, od strane kojih gostiju. Na ovaj način možete dodati još dešavanja u hotelsku ponudu i biti sigurni da će imati pravu publiku.Možete otići i korak dalje i stvarati ne samo tematske događaje nego i sezonska tematska dešavanja ili čak tematske hotele. 
 

 

blog

Još jedan korak dalje

 

Ako ipak želimo da zagrebemo još dublje ispod površine, Pierre je mnogo više od  trenutnog regulatora. Sve informacije koje Pierre sakupi tokom jednog dana, nedelje, meseca, čak i godine, mogu biti iskorištene za analizu i precizne proračune. Verovatno zvuči kao izazov ako kažemo da Pierre uči vremenom i da koristi iskustvo kako bi radio bolje. Ako razmislite, ovo zvuči gotovo ljudski. 


Upravo ovo jeste ono što izdvaja Pierre-a u odnosu na druge pametne sisteme. Pierre je poput intaligentnog mozga koji može pomoći da se vaš posao rasplamsa vrlo brzo, a vaše je samo da iskoristite sve što Smart Pierre može da vam ponudi.

 
Pierre čuva podatke o tome koliko gosti troše. Dodatni servisi sobe, rezervacije, sve je sakupljeno i sačuvano. Sada dolazimo do najvrednijeg dela. Iskoristite sve ove informacije koje Pierre čuva i na osnovu izvešataja, možete razviti potpuno novu marketing startegiju i pristup.