fbpx Budite drugačiji, zahvaljujući Pierre-u | Pierre | Pametna kuća, pametna zgrada, pametna kancelarija, automatizacija objekta Skip to main content

Budite drugačiji, zahvaljujući Pierre-u

Kada se susretnu čist luksuz i tehnologija
blog

High-tech imanje

Pored toga što je vaš dom lep, zahvaljući Pierre-u pretvorićete ga u high-tech imanje.
Uz preko 40 mogućnosti vaša kuća biće još luksuznija i u trendu, spremna da je kontrolišete uz pomoć aplikacije, na vašem telefonu.

Istaknute funkcije:

  • Grejanje/hlađenje
  • Svetla 
  • Pristup bez ključa
  • Pristup sa udaljene lokacije

Pročitajte o najmoćnijim mogućnostima koje će vam poboljšati život:
 

blog

Tableti umesto prekidača

Za još bolji osećaj, umesto prekidača, na zidove postavite tablet kojim ćete kontrolisati uređaje i sada zaista imate tehnički vrhunski dom. Ova opcija ne isključuje postojanje tradicionalnih prekidača na zidovima, koje možete koristiti uz tablete, u svim prostorijama. 
 

 

blog

Ulazak bez ključeva

Otvarajte sva vrata bez tradicionalnih ključeva. Možete odabrati neku ili kombinovati više opcija za otvaranje: telefonom, prepoznavanjem registarskih tablica, RFID ili detektovanje lokacije pomoću GPS-a na telefonu. Naravno, vrata možete otvarati sa ma kog mesta, čak i kada niste kod kuće. 
 

 

blog

Intuitivna i moderna aplikacija

Koračajući ka budućnosti, naši životi se sve više i više prebacuju na telefone, kako ih koristimo veći deo dana. Što je više određena aplikacija intuitivna i predusretljiva, više uživamo koristeći je. Pierre aplikacja je jednostavna za instaliranje i korišćenje i čim je otvorite, znaćete kako da je koristite. Aplikacija je atraktivna, moderna i savršeno odgovara jednom inteligentnom i inovativnom sistemu.